Hei! Otsustasin teha täna püreesuppi, mida pole juba päris kaua aega teinud.
Köögiviljapüreesupp
4 potsjonit
Supi jaoks
5-6 keskmise suurusega kartulit (tükkeldatud)
400g erinevaid lõigutud köögivilju (nt paprika, brokoli, porgand, kaunhernes, seller, porrulauk)
(võib kasutada ka köögiviljasegu)
100g sulatatud juustu
200ml kohvikoort (rõõskkoor 10%)
Maitsestamiseks
Puljongikuubikud
Sool
Pipar
Kaunistamiseks Petersell või viilutatud porrulauk
Kuidas valmistada maitsev püreesupp?
Tükkeldatud kartul pane potti, aseta pott pliidile (võib olla maksimaalne kuumus) ning vala vett umbes pool liitrit (kartulid peavad kaetud olema).
Keeda kartuleid 10 minutit.
Seejärel lisa potti tükkeldatud köögiviljad (kasutasin seekord Hortex-i köögivilja segu, mille koostises olid brokoli, porgand, mais, suhkruhernes ja seller) ning lisa pool liitrit vett (köögiviljad ja kartulid peavad veega olema kaetud).
Keeda 30 minutit.
Võta pott pliidilt ning püreesta kõik saumiksriga.
Aseta pott pliidile, pane kohvikoor ja sulatatud juust. Sega ning maitsesta supp ühe puljongikuubiku ning vajadusel soola ja pipraga.
Lase keema ning keeda seni, kuni juust on sulanud.
Serveeri kohe, kaunista kas peterselli või porrulaugu viiludega.
Edukat katsetamist!
anne, '12
Köögiviljapüreesupp
4 potsjonit
Supi jaoks
5-6 keskmise suurusega kartulit (tükkeldatud)
400g erinevaid lõigutud köögivilju (nt paprika, brokoli, porgand, kaunhernes, seller, porrulauk)
(võib kasutada ka köögiviljasegu)
100g sulatatud juustu
200ml kohvikoort (rõõskkoor 10%)
Maitsestamiseks
Puljongikuubikud
Sool
Pipar
Kaunistamiseks Petersell või viilutatud porrulauk
Kuidas valmistada maitsev püreesupp?
Tükkeldatud kartul pane potti, aseta pott pliidile (võib olla maksimaalne kuumus) ning vala vett umbes pool liitrit (kartulid peavad kaetud olema).
Keeda kartuleid 10 minutit.
Seejärel lisa potti tükkeldatud köögiviljad (kasutasin seekord Hortex-i köögivilja segu, mille koostises olid brokoli, porgand, mais, suhkruhernes ja seller) ning lisa pool liitrit vett (köögiviljad ja kartulid peavad veega olema kaetud).
Keeda 30 minutit.
Võta pott pliidilt ning püreesta kõik saumiksriga.
Aseta pott pliidile, pane kohvikoor ja sulatatud juust. Sega ning maitsesta supp ühe puljongikuubiku ning vajadusel soola ja pipraga.
Lase keema ning keeda seni, kuni juust on sulanud.
Serveeri kohe, kaunista kas peterselli või porrulaugu viiludega.
Edukat katsetamist!
anne, '12
No comments:
Post a Comment