Hei-hei! Mõnusat hommiku jätku kõigile!
Mõnda aega on vaheaeg olnud ning olen tänu sellele saanud tegeleda sellega, mis meeldib ja mille jaoks koolinädalal pole nii palju aega. Ja võite juba aimata, et kokkamine üks nendest tegevustest, millega olen tegelenud. Alustasin oma päeva hommikusöögi valmistamisega, mis on iseenesest täiesti tavaline tegevus, aga seekord kuidagi mõtlesin rohkem, mida teen ja kuidas teen.
Klassikaline neljaviljahelbepuder
Vaja läheb:
Koorikleiba
Tomatit
Praemuna
Sinki
Sulatatud juustu
Pipart
Soola
Hommikutee, seekord oli tegemist ülimõnusa Greenfield'i teega (täpsemalt Festive Grape).
See tee võlus mind kohe, kui avasin paki, sest see lõhn, mis sealt välja tuli... See oli nii mõnus, nii mahe. Oleksin sattunud nagu kuhugi, kus on palju-palju viinamarju ja kuna mulle viinamarjad ka muidu meeldivad, siis see tugev lõhn oli meeldiv. Maitse oli nii ehtne ja mõnus. Ja plussiks on muidugi ka see, et tegemist pole musta teega.
Pole üldse oluline, kas sa jood seda teed hommikul või siis õhtul jahedas sügisõhtul. Maitse ja aroom... need sobivad igasse kellaaega.
Igatahes saab see tee minult kõrged punktid ja kindlasti on see üks lemmikutest nüüd.
anne, '12
Mõnda aega on vaheaeg olnud ning olen tänu sellele saanud tegeleda sellega, mis meeldib ja mille jaoks koolinädalal pole nii palju aega. Ja võite juba aimata, et kokkamine üks nendest tegevustest, millega olen tegelenud. Alustasin oma päeva hommikusöögi valmistamisega, mis on iseenesest täiesti tavaline tegevus, aga seekord kuidagi mõtlesin rohkem, mida teen ja kuidas teen.
Koorikleiba
Tomatit
Praemuna
Sinki
Sulatatud juustu
Pipart
Soola
See tee võlus mind kohe, kui avasin paki, sest see lõhn, mis sealt välja tuli... See oli nii mõnus, nii mahe. Oleksin sattunud nagu kuhugi, kus on palju-palju viinamarju ja kuna mulle viinamarjad ka muidu meeldivad, siis see tugev lõhn oli meeldiv. Maitse oli nii ehtne ja mõnus. Ja plussiks on muidugi ka see, et tegemist pole musta teega.
Pole üldse oluline, kas sa jood seda teed hommikul või siis õhtul jahedas sügisõhtul. Maitse ja aroom... need sobivad igasse kellaaega.
Igatahes saab see tee minult kõrged punktid ja kindlasti on see üks lemmikutest nüüd.
anne, '12
No comments:
Post a Comment