Hei-hei!
Kuum tee auramas kõrval ning väikesed küpsised kõrval - väga mõnus õhkkond, et hakata blogi kirjutama. Minu seekordne sissekanne pole seotud küll küpsistega, aga tegemist on ühe värske salatiga. Juba pikemat aega meeldivad mulle väga salatid ja erinevad katsetused komponentidega. Ja siin üks väike katsetus eelmisest nädalast. Kirjutan retsepti ühele, nii saab igaüks valmistada salatit vastavalt seltskonna suurusele. Ma valmistan tavaliselt sellised salatid otse taldrikule.
Värske salat granaatõuna ja kanaga ehk granaatõuna armastus
Ühele
2 lehte lehtsalatit
4 poolitatud kirsstomatit
6-8 poolitatud kurgiviilu
punase sibula viile (maitse järgi)
granaatõuna seemneid
80-100g praetud kanatükke
piprasegu
soola
oliiviõli
Rebi lehtsalat väiksemateks tükkideks ning aseta taldrikule. Lisa järjest kirsstomatid, kurgiviilud, punase sibula viilud. Puista peale piprasegu ja soola. Seejärel võta supilusika täis oliiviõli ning nirista see salati peale. Lisa praetud kanatükid ning granaatõuna seemned.
anne, '13
Kuum tee auramas kõrval ning väikesed küpsised kõrval - väga mõnus õhkkond, et hakata blogi kirjutama. Minu seekordne sissekanne pole seotud küll küpsistega, aga tegemist on ühe värske salatiga. Juba pikemat aega meeldivad mulle väga salatid ja erinevad katsetused komponentidega. Ja siin üks väike katsetus eelmisest nädalast. Kirjutan retsepti ühele, nii saab igaüks valmistada salatit vastavalt seltskonna suurusele. Ma valmistan tavaliselt sellised salatid otse taldrikule.
Värske salat granaatõuna ja kanaga ehk granaatõuna armastus
Ühele
2 lehte lehtsalatit
4 poolitatud kirsstomatit
6-8 poolitatud kurgiviilu
punase sibula viile (maitse järgi)
granaatõuna seemneid
80-100g praetud kanatükke
piprasegu
soola
oliiviõli
Rebi lehtsalat väiksemateks tükkideks ning aseta taldrikule. Lisa järjest kirsstomatid, kurgiviilud, punase sibula viilud. Puista peale piprasegu ja soola. Seejärel võta supilusika täis oliiviõli ning nirista see salati peale. Lisa praetud kanatükid ning granaatõuna seemned.
anne, '13
No comments:
Post a Comment