Hei, jälle on üks koolinädal möödas, mis oli vaieldamatult väga tegus ja sündmusterohke. Reede õhtul võtsin aja viimaks maha ja ühinesin sõpradega, et minna Terminaatorit kuulama ja lihtsalt jutustada ja rääkida elust ja üldse tegemistest. Aga nüüd on jälle pühapäev, mis tähendab, et tuleb valmistuda uueks algavaks nädalaks ja toimetusi iseenesest on päris palju.
Kõigile, kes mind teavad või kes on kuulnud, et olin Tegude Kalendri 2013 kunstnik, siis Teile teadmiseks, et kalender on müügil hästi varustatud Selverites üle Eesti ja lisaks saab muidugi ka minu käest osta. Kuid nüüd pannkookide juurde...
Klassikalised pannkoogid
Kogusest saab umbes 8 pannkooki
1 muna
2,5 dl piima
1,5 dl jahu
1 spl suhkrut
0,5 tl soola
Vahusta muna ning suhkur, seejärel sega ülejäänud asjad taignasse. Kuumuta pann õliga ning valmista ülepannkoogid.
Serveerimiseks võid kasutada: moosi, jäätist või hoopiski teha meelepärane täidis. Võimalusi on meeletult.
Üks päev võtan ette suurema pannkoogi tegemise ja siis teen ka oma lemmiktäidisega pannkooke ja annan Teile sellest teada ka, kuidas täpselt neid teha.
anne, '12
Kõigile, kes mind teavad või kes on kuulnud, et olin Tegude Kalendri 2013 kunstnik, siis Teile teadmiseks, et kalender on müügil hästi varustatud Selverites üle Eesti ja lisaks saab muidugi ka minu käest osta. Kuid nüüd pannkookide juurde...
Klassikalised pannkoogid
Kogusest saab umbes 8 pannkooki
1 muna
2,5 dl piima
1,5 dl jahu
1 spl suhkrut
0,5 tl soola
Vahusta muna ning suhkur, seejärel sega ülejäänud asjad taignasse. Kuumuta pann õliga ning valmista ülepannkoogid.
Serveerimiseks võid kasutada: moosi, jäätist või hoopiski teha meelepärane täidis. Võimalusi on meeletult.
Üks päev võtan ette suurema pannkoogi tegemise ja siis teen ka oma lemmiktäidisega pannkooke ja annan Teile sellest teada ka, kuidas täpselt neid teha.
anne, '12
No comments:
Post a Comment